naar website ASC Jaap Eden

Scholen Ploegen Achtervolging

Startpagina

Laatste nieuws
InschrijvingPloegleiders-infoDeelnemersReglement
Tijdschema
Foto & Video
UitslagenStatistiek
 

ASC Jaap Eden

 

Inschrijving nu gesloten

20-02-2019. De inschrijving voor deelname dient te geschieden door middel van het formulier dat op deze website kan worden gedownload. Per team dient een apart formulier te worden ingevuld. Dit formulier dient uiterlijk 19 februari 2019 te zijn ontvangen door het secretariaat van de ASC Jaap Eden. Het mag per post worden toegezonden of gescanned en per Email. Of door een van de leerlingen (indien het een licentiehouder betreft) tijdens de trainingsuren op de Jaap Edenbaan worden ingeleverd bij de tafel van de Amsterdamse Schaats Club Jaap Eden in restaurant van de ijsbaan.

Kosten voor deelname
De kosten voor deelname bedragen 25,00 euro per team en dienen op de wedstrijddag bij het inchecken contant te worden betaald. Deze kosten zijn inclusief de toegang tot de ijsbaan.

 

Adres secretariaat ASC Jaap Eden
Amsterdamse Schaats Club Jaap Eden
Hans Lodeizenstraat 44
1321 SG Almere

     Telefoon: 036-5467351
     E-mail:  jpbmob@live.com

Attentie
De persoon die namens de school een team aanmeldt dient zorgvuldig te controleren of alle deelnemers in een team officieel een leerling van de betreffende school zijn en worden ingeschreven in de juiste categorie. Ook dient men te controleren of er bij de recreanten geen licentiehouders worden ingeschrijven. Dames mogen altijd in een herenteam meerijden en jongeren mogen altijd in een team van ouderen rijden. Niet-licentiehouders en licentiehouders mogen niet door elkaar deelnemen in een team. Bij deelname in de verkeerde categorie volgt uitsluiting van de betreffende school.

Wij hopen dat we ook uw school mogen verwelkomen om aan dit unieke schaats-evenement deel te nemen en wensen u veel succes met de voorbereidingen

 

Amsterdamse Schaats Club Jaap Eden