Amsterdamse Schaats Club
Jaap Eden
HomeNieuwsKunstrijdenLangebaanMarathonShorttrackJeugdRecreatie
ContactG-TeamEvenementenHall of FameWebTVWebshopInschrijving
 
             
             
Inschrijving 2018-2019            
             
Informatie en Inschrijfformulier Jeugd & Recreatieschaatsen
27-08-2018. De inschrijving voor het seizoen 2018-2019 is van start. De informatie-folders en inschrijfformulieren staan op deze pagina van onze website. De oude deelnemers van vorig jaar krijgen deze formulieren eveneens per post thuis gezonden en hoeven deze niet te downloaden van de website.
  Schaatsen Langebaan & Marathon
Trainingen voor beginnende en gevorderde schaatsers als voorbereiding op het deelnemen aan Langebaan, Marathon en/of Shorttrack-wedstrijden. Er zijn trainingsgroepen in diverse niveau's en leeftijdgroepen.
 
 
 
       
   
  Affiche Langebaan      Informatie-folder      Inschrijfformulier
       
        Jeugdschaatsen op vrijdag
Speciaal voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar wordt op de vrijdagmiddag, tegen een gereduceerd tarief, het jeugdschaatsen georganiseerd. Dit uur is bij uitstek geschikt voor de jeugd om te leren schaatsen.
   
 
 
 
       
    Informatie-folder         Inschrijfformulier
       
  Recreatie-schaatsen op zondag
Recreatieve schaatsles voor volwassenen. Op dit uur kunnen beginners en gevorderden op recreatieve wijze leren schaatsen. Ook kunnen op dit uur kinderen, beginners en gevorderden, deelnemen waarvan de ouders ook rijden op dit uur.
 
       
   
 
 
  Affiche Recreatie     Informatie-folder     Inschrijfformulier
             
        Jeugdschaatsen op zondag
Recreatieve schaatsles voor de jeugd van 6-12 jaar en voor 13-18 jaar. Op dit uur kunnen beginners en gevorderden op recreatieve wijze leren schaatsen. Er zijn diverse niveau groepen van beginner tot gevorderde schaatser. Ook kunnen de ouders van rijders op dit uur deelnemen aan recreatieve schaatsles.
       
       
       
       
       
        Informatie-folder        Inschrijfformulier
             
        Schaats-training voor Shorttrack
De nieuwe uitdaging in de schaatssport. Training van bochten en behendigheid voor beginners en gevorderden. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden op Club-, Nationaal- en Internationaal niveau.
       
       
       
       
       
         Affiche Shorttrack     Informatie-folder     Inschrijfformulier