ascjaapeden.nl Home Nieuws Info Uitslagen Foto Links
                                              
     
Algemeen

Langebaan

Marathon

Shorttrack

Jeugdschaatsen

Recreatieschaatsen

Evenementen

Informatief

 

 
         
  Inschrijving komende seizoen van start op 25 augustus
19-08-2022. Vanaf 25 augustus is de informatie en nieuwe inschrijfforumlieren beschikbaar voor het komende seizoen. Deelnemers van het afgelopen seizoen krijgen deze per post automatisch thuis.
 
     
  Nieuwe toegangsregels ijsbaan vanaf maandag 17 januari 2022
Vanaf dinsdag 18 januari zijn op zowel de buitenbaan als in de hal de trainingen weer toegestaan. Wel zijn er enige voorwaarden aan verbonden. Vanaf 18 jaar dient men een geldige QR code en ID-bewijs bij zich te hebben. Bij de toegang wordt dit gecontroleerd. Buiten het ijs dient men 1,5 meter afstand te bewaren en een mondkapje te dragen. Ouders of meekomende begeleiders zijn zowel buiten als binnen in de hal niet toegestaan.
 
     
  Aangepaste maatregelen ivm Corona seizoen 2021-2022
02-12-2021. Alle activiteiten na 17.00 uur zijn voor de komende weken gestopt. Kijk voor vervangende uren jeugdschaatsen op de pagina jeugd van de mobile website (link op de voorpagina). Kijk voor algemene informatie op de website van de Jaap Edenbaan.
 
     
  Inschrijving voor het seizoen 2021-2022
21-07-2021. De inschrijving voor het seizoen 2021-2022 gaat van start op 15 augustus. Op deze datum wordt de informatie en de inschrijfformulieren voor het nieuwe seizoen gepubliceerd op de pagina INSCHRIJVING van deze website.
 
         
   
         
  Loopbruggen over Jaap Edenbaan em kleedruimte middenveld
13-10-2020. Het middenveld van de Jaap Edenbaan is in het kader van het Corona-proof maken van de baan omgebouwd tot een grote kleedruimte met een houten vloer en een groot aantal banken om de schaatsen aan te kunnen trekken. Twee grote loopbruggen over de baan maken dat de komende en gaande schaatser niet door elkaar heen gaan lopen. Het middenveld is ingedeeld in vakken die per uur om en om worden gebruikt om te kunnen zitten. De Jaap Edenbaan hoopt op deze manier en met een strakke discipline de schaatsers, binnen de mogelijkheden van de Corona maatregelen, zo confortabel  mogelijk te kunnen laten schaatsen.
 
         
   

 

Jaap Edenbaan Corona-proof
01-10-2020. Over een paar dagen gaat de Jaap Eden baan, ijs en weder dienende, weer open. De voorbereidingen hiervoor draaien op volle toeren. In het kader van het Corona-proof maken kunnen de kleedkamers in de komende periode niet worden gebruikt. Om dit op te lossen is er voor de schaatsers op het middenveld een houten vloer gelegd en zijn een heleboel banken geplaatst. Om op en van het middenveld te kunnen komen zijn er van steigermateriaal 2 bruggen over de baan heen gebouwd.

 
         
  Start van het schaatseizoen
04-09-2020. Ijs- en weder dienende gaan de trainingen voor de licentiehouders Langebaan, marathon en shorttrack van start vanaf dinsdag 13 oktober. Het Jeugdschaatsen start op vrijdag 16 Oktober en het Recreatieschaatsen van de ASC Jaap Eden gaat van start op zondag 11 Oktober. Indien de baan open is mogen de licentiehouders reeds de eerste week van oktober deelnemen aan een vrije training.
 
         
  Corona procedures Jaap Edenbaan
03-09-2020. De Jaap Edenbaan heeft op zijn website de voorlopige Corona maatregelen gepubliceerd die de komende winter op het complex van kracht zullen zijn. Bekijk deze maatregelen op www.jaapedenbaan.nl.
 
         
  Schaatsvaardigheids-diploma's afgelopen seizoen
02-09-2020. Aangezien het afgelopen seizoen zeer abrupt tot een eind is gekomen en er daarna door de Corona crisis geen mogelijkheden waren om met groepen bij elkaar te komen, heeft de traditionele uitreiking van de schaatsvaardigheids-diploma's het afgelopen seizoen niet kunnen plaats vinden. Het is de bedoeling dat de diploma's nu aan het begin van het nieuwe seizoen worden uitgereikt.
 
         
  Corona maatregelen Jaap Edenbaan
01-09-2020. De Jaap Edenbaan is bezig met het maken van een Corona protocol. Hierin worden alle procedures weergegeven zoals die de komende periode op de Jaap Edenbaan gaan gelden. Het betreft wel of niet gebruik kunnen maken van de kleedkamers, één-richting verkeer op het complex e.d. Het zal niet altijd even makkelijk zijn om hier goed mee om te gaan maar we mogen blij zijn dat we het komende seizoen in elk geval kunnen schaatsen.
 
         
  Start van het schaatseizoen
04-09-2020. Ijs- en weder dienende gaan de trainingen voor de licentiehouders Langebaan, marathon en shorttrack van start vanaf dinsdag 13 oktober. Het Jeugdschaatsen start op vrijdag 16 Oktober en het Recreatieschaatsen van de ASC Jaap Eden gaat van start op zondag 11 Oktober. Indien de baan open is mogen de licentiehouders reeds de eerste week van oktober deelnemen aan een vrije training.
 
         
  Inschrijving van start
25-08-2020. De inschrijving voor het seizoen 2020-2021 is van start. Alle oude deelnemers krijgen per post de informatie thuis gezonden. Vanaf 7 september is de inschrijving open voor nieuwe deelnemers. Vanaf die datum kunnen de inschrijfformulieren ook van deze website worden gedownload.