ascjaapeden.nl Home Nieuws Info Uitslagen Foto Links
                                              
     
Algemeen

Langebaan

Marathon

Shorttrack

Jeugdschaatsen

Recreatieschaatsen

Evenementen

Informatief

Corona Maatregelen

    Start van het schaatseizoen
04-09-2020. Ijs- en weder dienende gaan de trainingen voor de licentiehouders Langebaan, marathon en shorttrack van start vanaf dinsdag 13 oktober. Het Jeugdschaatsen start op vrijdag 16 Oktober en het Recreatieschaatsen van de ASC Jaap Eden gaat van start op zondag 18 Oktober. Indien de baan open is mogen de licentiehouders reeds de eerste week van oktober deelnemen aan een vrije training.
 
       
    Corona procedures Jaap Edenbaan
03-09-2020. DE Jaap Edenbaan heeft op zijn website de voorlopige Corona maatregelen gepubliceerd die de komende winter op het complex van kracht zullen zijn. Bekijk deze maatregelen op www.jaapedenbaan.nl.
 
       
    Schaatsvaardigheids-diploma's afgelopen seizoen
02-09-2020. Aangezien het afgelopen seizoen zeer abrupt tot een eind is gekomen en er daarna door de Corona crisis geen mogelijkheden waren om met groepen bij elkaar te komen, heeft de traditionele uitreiking van de schaatsvaardigheids-diploma's het afgelopen seizoen niet kunnen plaats vinden. Het is de bedoeling dat de diploma's nu aan het begin van het nieuwe seizoen worden uitgereikt.
 
       
    Corona maatregelen Jaap Edenbaan
01-09-2020. De Jaap Edenbaan is bezig met het maken van een Corona protocol. Hierin worden alle procedures weergegeven zoals die de komende periode op de Jaap Edenbaan gaan gelden. Het betreft wel of niet gebruik kunnen maken vand e kleedkamers, één-richting verkeer op het complex e.d. Het zal niet altijd even makkelijk zijn om hier goed mee om te gaan maar we mogen blij zijn dat we het komende seizoen in elk geval kunnen schaatsen.
 
       
    Inschrijving van start
25-08-2020. De inschrijving voor het seizoen 2020-2021 is van start. Alle oude deelnemers krijgen per post de informatie thuis gezonden. Vanaf 7 september is de inschrijving open voor nieuwe deelnemers. Vanaf die datum kunnen de inschrijfformulieren ook van deze website worden gedownload.