ASC Jaap Eden 2020-2021
 
   
   
Corona Berichten
   

terug naar website
Licentie
 
Jeugd
   
Laatste update:
10-10-2020
 23.00 hr
Recreatie
   
Corona Shorttrack
   
  

Corona Maatregelen ASC Jaap Eden

 
Alleen baanpashouders en geregistreerde personen kunnen het terrein van de Jaap Edenbaan betreden.
 
Baanpashouders hebben toegang tot de trainingen door middel van hun magneetpas. Indien u geen pas heeft dient u contact op te nemen met het secretariaat. Voor nieuwe deelnemers is de baanpas de 1e training op de baan aanwezig.
 
Niet baanpashouders dienen zich te registreren bij de Jaap Edenbaan voordat ze toegang tot de baan kunnen krijgen. Dit kan vooraf op de website van de ijsbaan.
 
Op de ijsbaan zijn de kleedkamers, het restaurant en de garderobe niet toegankelijk. Het middenterrein heeft een houten vloer en daar staan een groot aantal banken als kleedruimte opgesteld.
 
Om op en af het middenterrein te gaan zijn er twee bruggen over het ijs gemaakt.
 
Voor aanvang van de training gaat iedereen naar het middenveld, daar schaatsen aantrekken en als de Zamboni van het ijs af is gaat iedereen tegelijk het ijs op en wacht tot het signaal dat de training van start kan gaan.
 
Als de training van start is mag er niemand meer vanuit het middenterrein het ijs op stappen of er vanaf gaan. Tijdens de training gaat men over de 2e brug naar de krabbelbaan en kan van daar uit vanaf de buitenkant de 400 meterbaan betreden.
 
Voor het jeugdschaatsen op vrijdag gelden speciale regels welke apart worden uitgegeven bij het jeugdschaatsen.
 
 Meldings Procedure
 
Het secretariaat van de ASC Jaap Eden zal deze winter optreden als Corona coordinator voor de deelnemers aan de activiteiten van de ASC Jaap Eden. In alle gevallen van vermoedelijke besmetting, geteste besmetting of ziekte dient u dit te melden bij het secretariaat van de ASC Jaap Eden.
 
Corona coordinator
 
Secretariaat ASC Jaap Eden: 036-5350151

 

 

Corona Test Station

 
Voor het afnemen van een Corona test neemt u contact op met de GGD of het Corona test station in uw woon- of verblijfplaats.