ASC Jaap Eden 2020-2021
 
   
   
Berichten Berichten
   

terug naar website
Licentie
 
Jeugd
   
Laatste update:
17-10-2020
 16.30 hr
Recreatie
   
Corona Shorttrack
   
  

Berichten

 
10. De shorttrack-training in de Edenhal gaat vanavond (20 oktober) van start (19.00-20.00 hr). Alle informatie hierover staat op de pagina Shorttrack. Er mogen geen ouders of begeleiders van rijders mee naar binnen in de Edenhal.
 
9. Op dit moment is nog niet bekend of de shorttrack training op dinsdag avond 20 oktober van start gaat. Dinsdagmiddag komt hierover informatie op deze website.
 
8. De activiteiten en trainingen op de Jaap Edenbaan mogen doorgaan onder de nieuwe omstandigheden. Wel gelden er enkele extra maatregelen. Deze staan op de pagina Licentie, Jeugd en Recreatie.
 
7. De Corona maatregelen van de overheid hebben ook grote invloed op de Jaap Edenbaan. Tot vrijdagmiddag 16.30 geldt nog het reguliere rooster. Daarna gaat er een aangepast protocol van start. Dit protocol is pas vrijdagmiddag rond lunch-tijd beschikbaar. Het is nog niet bekend of het Jeugdschaatsen op vrijdagmiddag, de licentiehouders van vrijdag-avond en het Recreatieschaatsen van zondag-ochtend wel of niet doorgang kunnen vinden. Kijk voordat je naar de baan komt eerst op deze website of de website van de Jaap Edenbaan of er wel training is! Klick hier voor het info-bulletin van de Jaap Edenbaan.
 
6. De Shorttrack training in de Edenhal zal op dinsdag 13 oktober niet van start gaan ivm de laatste ontwikkelingen rond Corona. Verdere informatie volgt later.
 
5. Voor het jeugdschaatsen op de vrijdag staat er belangrijke informatie onder de bovenstaande drukknop Jeugd!
 
4. Lees de Corona maatregelen op deze website en op de website van de ijsbaan voordat u naar de eerste training komt!
 
3. De specifieke informatie van alle activiteiten staat op de eigen pagina's van de betreffende activiteit op deze mobile website. De pagina's zijn bereikbaar via de bovenstaande buttons.
 
2. Het Recreatieschaatsen gaat van start op zondag 11 oktober. De trainingen voor de licentiehouders gaan van start op dinsdag 13 oktober en het Jeugdschaatsen gaat van start op vrijdag 16 Oktober 2020.
 
1. Welkom op de Mobile Website van de ASC Jaap Eden. Op deze plaats wordt alle informatie gegeven welke van belang is voor deelnemers aan de trainingen en activiteiten van de ASC Jaap Eden seizoen 2020-2021. Zet deze Mobile Website met een rechtstreekse link op uw mobiele telefoon dan heeft u deze informatie altijd direct bij de hand.