ASC Jaap Eden 2020-2021
 
   
   
Berichten Berichten
   

terug naar website
Licentie
 
Jeugd
   
Laatste update:
donderdag 12-11-2020
 22.00 hr
Recreatie
   
Corona Shorttrack
   
  

Berichten

 
16. In verband met de nieuwe Corona-maatregelen is de Edenhal met ingang van dinsdag15 december tot en met 19 januari 2021 gesloten voor alle activiteiten. De 400 meterbaan blijft open doch er volgt nog nadere informatie over wat de mogelijkheden zijn.
 
15. Attentie voor alle schaatsers op de 400m-baan. Er wordt regelmatig gecontroleerd of de rijders op het ijs wel voldoende afstand houden. Dit is nog niet in alle gevallen in orde. Namens de directie van de Jaap Edenbaan doen wij hierbij een dringende oproep. NIET in groepen bij elkaar staan, NIET in groepen rijden, Maximaal met 2 personen op 1,5 meter bij elkaar in de buurt rijden. Houdt de discipline ten alle tijde in de gaten anders wordt de Jaap Edenbaan gedwongen door de overheid om te sluiten!
 
14. De 400 meterbaan van de Jaap Edenbaan is vanaf dinsdagmiddag 3 november weer open. De ijsmeesters hebben de hele nacht doorgewerkt om een nieuwe ijsvloer neer te leggen!
 
13. In verband met de warme weersomstandigheden en harde wind is de 400 meterbaan van de Jaap Edenbaan vanaf maandag-ochtend tijdelijk gesloten omdat het ijs te dun is geworden. Er wordt getracht de ijsvloer opnieuw op te bouwen doch dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Dinsdag rond het middag-uur wordt bekend of de baan dinsdag avond weer open is. De hal is gewoon open!
 
12. De Shorttrack training in de Edenhal zal op dinsdag 3 November gewoon doorgang vinden. Zie voor verdere informatie de pagina Shorttrack.
 
11. Alle schaatsers op de 400 meterbaan zijn verplicht om ten alle tijde 1,5 meter afstand te houden. Het rijden in groepjes mag maximaal met 4 personen tegelijk! Wij verzoeken iedereen dringend zich hier aan te houden.
 
10. De shorttrack-training in de Edenhal gaat vanavond (20 oktober) van start (19.00-20.00 hr). Alle informatie hierover staat op de pagina Shorttrack.
 
9. Op dit moment is nog niet bekend of de shorttrack training op dinsdag avond 20 oktober van start gaat. Dinsdagmiddag komt hierover informatie op deze website.
 
8. De activiteiten en trainingen op de Jaap Edenbaan mogen doorgaan onder de nieuwe omstandigheden. Wel gelden er enkele extra maatregelen. Deze staan op de pagina Licentie, Jeugd en Recreatie.
 
7. De Corona maatregelen van de overheid hebben ook grote invloed op de Jaap Edenbaan. Tot vrijdagmiddag 16.30 geldt nog het reguliere rooster. Daarna gaat er een aangepast protocol van start. Dit protocol is pas vrijdagmiddag rond lunch-tijd beschikbaar. Het is nog niet bekend of het Jeugdschaatsen op vrijdagmiddag, de licentiehouders van vrijdag-avond en het Recreatieschaatsen van zondag-ochtend wel of niet doorgang kunnen vinden. Kijk voordat je naar de baan komt eerst op deze website of de website van de Jaap Edenbaan of er wel training is! Klick hier voor het info-bulletin van de Jaap Edenbaan.
 
6. De Shorttrack training in de Edenhal zal op dinsdag 13 oktober niet van start gaan ivm de laatste ontwikkelingen rond Corona. Verdere informatie volgt later.
 
5. Voor het jeugdschaatsen op de vrijdag staat er belangrijke informatie onder de bovenstaande drukknop Jeugd!
 
4. Lees de Corona maatregelen op deze website en op de website van de ijsbaan voordat u naar de eerste training komt!
 
3. De specifieke informatie van alle activiteiten staat op de eigen pagina's van de betreffende activiteit op deze mobile website. De pagina's zijn bereikbaar via de bovenstaande buttons.
 
2. Het Recreatieschaatsen gaat van start op zondag 11 oktober. De trainingen voor de licentiehouders gaan van start op dinsdag 13 oktober en het Jeugdschaatsen gaat van start op vrijdag 16 Oktober 2020.
 
1. Welkom op de Mobile Website van de ASC Jaap Eden. Op deze plaats wordt alle informatie gegeven welke van belang is voor deelnemers aan de trainingen en activiteiten van de ASC Jaap Eden seizoen 2020-2021. Zet deze Mobile Website met een rechtstreekse link op uw mobiele telefoon dan heeft u deze informatie altijd direct bij de hand.